Foto's - Images


 

Bestuur / Symptomatrix Team, 05/2010   v.l.n.r. / f.l.t.r:
                                     
        
Dr. Ron Voorbij medisch-wetenschappelijk / medical science, expert in diagnostiek
Voorzitter / Chair Symptomatrix Team
MariŽtte Sibbing Notuliste / Minutes Secretary, ondersteuning / support
Han Kruyswijk Secretaris / Secretary
Eric Gerritsen Voorzitter / Chair
Rob Berkhof Penningmeester / Treasurer
   
16-12-2014 Marijke Foundation steunt RTV NH Voedselbank Actie
 
 
Secretaris Han Kruyswijk op de foto met RTV NH radio presentatrice June Hoogcarspel - die de inzameling organiseerde - nadat hij namens de Marijke Foundation voor meer dan Ä  250,00 boodschappen had gedaan en die in de studio afleverde.
 
 
Overzicht van de kantine van RTV NH, meer dan vol met alle goede gaven van particulieren, supermarktketens (o.a. Deen), groothandels (o.a. Makro), Douwe Egberts en vele anderen.
 
 
12-05-2010 Newcastle, UK: Congres Arteriitis Temporalis / Polymyalgia Rheumatica
   
 
Secretaris Han Kruyswijk van de Marijke Foundation licht aan medisch specialisten en de pers de betekenis van de Symptomatrix toe voor Vroegherkenning en Vroegdiagnose van Arteriitis Temporalis en Polymyalgia Rheumatica
 
 
 
Prof. Bhashkar Dasgupta, reumatoloog, expert op het gebied van Arteriitis Temporalis en Polymyalgia Rheumatica, in karakteristieke overtuigende pose tijdens zijn lezing.
Prof. Dasgupta is de leidende specialist in medisch-wetenschappelijk onderzoek in het Verenigd Koninkrijk en tevens ten nauwste betrokken bij de patiŽnten organisaties in Engeland en Schotland.
 
 
 
Mavis Smith, zelf patiŽnte Arteriitis Temporalis en Polymyalgia Rheumatica, organiseerde het Congres en is de drijvende kracht achter PMRGCA North East, de patiŽnten organisatie Arteriitis Temporalis en Polymyalgia Rheumatica in Newcastle.
Rechts Burgemeester John Eagle van Gateshead (deelgemeente Newcastle u.T.).
 
 
 
Onderonsje voor de aanvang van het congres.
Rechts I. Jean Miller, oprichtster van de patiŽnten organisatie PMRGCA Scotland. Zelf patiŽnte Arteriitis Temporalis, maar desondanks zeer succesvol in het werven van subsidies en door haar energieke inzet en kennis zeer invloedrijk in Schotland en Engeland.
Links secretaris Han Kruyswijk van de Marijke Foundation.
 
 
05-05-2010, Chelmsford, UK; Maandelijkse bijeenkomst Reumatologen Essex 
 
 
Ontvangst van Han Kruyswijk, secretaris van de Marijke Foundation, door de organisatoren.
Han werd in de gelegenheid gesteld om namens de Marijke Foundation voor een gezelschap van 55 reumatologen aan de hand van praktijkvoorbeelden een lezing te houden over de betekenis van de Symptomatrix voor de Vroegherkenning en Vroegdiagnose van Arteriitis Temporalis en Polymyalgia Rheumatica.
 
 
15-11-2010 Interview voor het Magazine 'In Beweging' van de Reuma Bond
 
 
Dr. Ron Voorbij en Han Kruyswijk voor het Raadhuis te Gouda, tijdens het interview voor het artikel "Op de bres voor een zeldzame ziekte, Arteriitis Temporalis" in de februari 2011 uitgave van het magazine 'In Beweging' van de Reuma Bond (deze organisatie voor belangenbehartiging van reuma patiŽnten is in 2013 opgegaan in het Reuma Fonds).
 
 
12-05-2011 Casa 400, Amsterdam; Congres over Zeldzame Ziekten
 
 
Dr. Ron Voorbij, de medisch-wetenschappelijk expert in diagnostiek van de Marijke Foundation, geeft een lezing over de betekenis van de Symptomatrix voor Vroegherkenning en Vroegdiagnose van zeldzame ziekten in het algemeen.
 
 
 
Han Kruyswijk, secretaris van de Marijke Foundation, vult de lezing van Dr. Ron Voorbij aan met een exposť over de Symptomatrix in de praktijk, toegespitst op de zeldzame aandoeningen Arteriitis Temporalis en Polymyalgia Rheumatica.