Medewerking op basis van vrijwilligheid (v/m)De Symptomatrix is het speerpunt van de Marijke Foundation.
Het is het hulpmiddel bij uitstek voor velen in binnen- en buitenland om zo snel mogelijk een diagnose te krijgen van de zo moeilijk en dus meestal met (te) veel vertraging te diagnosticeren zeldzame aandoeningen Arteriitis Temporalis en Polymyalgia Rheumatica.

De Symptomatrix is op onze websites gepubliceerd in vijf talen, te weten het Nederlands, Engels, Duits, Frans en Spaans.
Voor vertaling van de Nederlandstalige teksten, wijzigingen daarin en controle van reeds vertaalde teksten zoekt de Marijke Foundation vertalers (v/m) Engels, Duits, Frans en Spaans op basis van vrijwilligheid.

Maar omdat de Symptomatrix te gelegener tijd ook in andere talen op internet zal worden gepubliceerd, worden vertalers (v/m) die andere talen beheersen eveneens uitgenodigd.

Bekendheid met bovengenoemde aandoeningen of kennis van medische terminologie is geen voorwaarde. Integendeel. Alle teksten zijn vanwege hun doel geschreven in dagelijkse en voor iedereen begrijpelijke taal.

Wie meent de Marijke Foundation, haar werk en doelen op andere wijze te kunnen steunen, is eveneens van harte welkom.

Weest zo goed contact met ons op te nemen: info@marijke-foundation.eu of telefonisch: 020-6416279 (secretaris Marijke Foundation, de heer Han Kruyswijk).