Doneren, Sponsoring, Schenkingen, LegatenIntroductie

Door meer financiŽle armslag kan de Marijke Foundation haar doelen nog beter en vooral sneller bereiken. FinanciŽle steun is dus welkom.
De M
arijke Foundation is een ieder die besluit om Donateur en/of Sponsor (v/m) te worden of door Schenkingen of een Legaat de Marijke Foundation te steunen bij voorbaat erkentelijk.

De financiŽle middelen worden geÔnvesteerd in de verdere ontwikkeling van het speerpunt van de Marijke Foundation, de Symptomatrix. Dat is het hulpmiddel bij uitstek voor velen in binnen- en buitenland om zo snel mogelijk een diagnose te krijgen van de zo moeilijk en dus meestal met (te) veel risicovolle vertraging te diagnosticeren zeldzame aandoeningen Arteriitis Temporalis en Polymyalgia Rheumatica.
Omdat de Symptomatrix het meest effectief is op internet, worden de financiŽle middelen tevens aangewend ter dekking van de kosten daarvan, met name die welke jaarlijks moeten worden gemaakt om de Symptomatrix websites voor een ieder optimaal vindbaar te houden.

Fiscaal: Giften, Donaties, Schenkingen en Legaten

De ANBI status van de Marijke Foundation / Stichting Marijke betekent dat giften en donaties zowel voor de inkomsten- als voor de vennootschapsbelasting kwalificeren als gedaan in het kader van de Giftenregeling.
Ook lijfrenteschenkingen komen voor aftrek op het belastbaar inkomen in aanmerking.
Voor legaten geldt sinds de trapveldjes van Johan Cruijff het 0-tarief.

Uitgebreide informatie over de fiscale mogelijkheden en aspecten van financiŽle steun aan goede doelen organisaties treft u aan op de website van de Belastingdienst:
klik hier.

Donaties

 

Wilt u de Marijke Foundation financieel steunen als Donateur, maak uw donatie dan over op bankrekening NL14 INGB 0651 8319 11 van de Stichting Marijke MHKO Fonds te Amstelveen, onder vermelding van 'eenmalige donatie' of 'jaarlijkse donatie'.

Sponsoring

Willen u en/of uw organisatie de Marijke Foundation steunen als Sponsor, weest dan zo goed om contact met ons op te nemen: info@marijke-foundation.eu of telefonisch: 020-6416279 (secretaris Marijke Foundation, de heer Han Kruyswijk).

(Lijfrente) Schenkingen, Legaten


Wilt u hierover met de Marijke Foundation overleggen, neem dan contact met ons op: info@marijke-foundation.eu of telefonisch: 020-6416279 (secretaris Marijke Foundation, de heer Han Kruyswijk).